Om oss


Om Trosa Snickerihus AB


I vackra Trosa, sju mil från Stockholm, i Sörmland, ligger vår fabrik. Här skapar vi form och funktion av alla de slag sedan 1965.

Trosa Snickerihus AB är en del av Holmgrens Snickeriprodukter AB som sedan hösten 2004 ägs och drivs företaget av bröderna Anders och Johan Holmgren. De köpte företaget av sin pappa Hans Holmgren som ägt det sedan 1995. Hans i sin tur köpte företaget av Trosasnickarn som startade det hela 1965. Nu har vi sedan 2016 startat Trosa Snickerihus AB som kommer att verka både mot privatpersoner och företag men ha samma utbud som vi alltid haft i Holmgrens Snickeriprodukter AB.

Form Funktion Kunskap
Vi tillverkar specialinredningar på beställning – både enstaka exemplar och serier. Ibland jobbar vi direkt mot arkitektkontoren men självklart kan du som kund komma direkt till oss med en vision om hur du vill att det skall se ut när vi är färdiga. Vi jobbar mycket med att skapa miljöer i butiker, kontor, offentliga lokaler, kök och andra typer av byggnadssnickerier.

Hi-tech med omtanke och fingertoppskänsla
Vi är stolta över vår moderna maskinpark. I vår moderna maskinpark ingår CNC-maskiner och en automatisk skivsåg. Dessa maskiner används flitigt av oss till våra jobb men används också till legoarbeten.

Stockholms Snickarmästare Förening
Som kvalificerade snickare är vi stolta medlemmar i Stockholms Snickarmästare Förening.


 

Vi utför allt inom specialsnickerier, renoveringar av både nya och äldre byggnader, specialinredningar till kontor, kök, butiker och mycket mer!Referensobjekt
- sedan 2003

Här ser ni exempel på byggnader vi arbetat med, klicka gärna på namnen för att komma till vår referenssida.